3 Ağustos 2012 Cuma

Temmuz Ayında Biraz Yazalım...

Temmuz ayında blogumuzda neler olduğunu özetlediğimiz yazımızla karşınızdayız. Temmuz ayının başında tatilde olmamıza rağmen blogumuz yazısız kalmadı. Temmuz ayı için yazılarımızı önceden hazırladık ve planlı yayın yaparak blogumuzu yazısız bırakmadık. 


Blogumuzdaki Temmuz Ayı İçerikleri: 

· Temmuz ayında blogumuzda 10 içerik yayınladık. Temmuz ayında blogumuzda yayınladığımız içeriğe buradan ulaşabilirsiniz. 

· Yayınladığımız yazıların kategorilerine bakacak olursak; 5 adet içerik “Kitap” kategorisinde, 2 adet içerik “Blog” kategorisinde, 1’er adet içerikle de “Reklam”, “Doğa ve Çevre”, “Enerji” kategorilerinde içerik yayınladık. 

· Misafir Blogculuk sayfasını da yayına sokarak misafir blogculuk uygulamasını blogumuzda başlattık. Misafir Blogculuk sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Blogumuzun Trafiği: 

· Temmuz ayında blogumuzda ziyaret sayılarında biraz düşüş oldu. Bu düşüşün tatil sezonundan kaynaklanabileceğini düşünüyoruz. 

· Temmuz ayında 209 ziyaret sayısıyla blogumuzu en çok takip eden il İstanbul oldu. 106 ziyaret sayısıyla Ankara, 84 ziyaret sayısıyla İzmir blogumuzu en çok takip eden iller oldular. 

Temmuz Ayında En Çok Okunan İçeriklerimiz;






Blogumuzu takip etmeniz bizi mutlu edecektir. Her şey gönlünüzce olsun… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder